Over ons | Werken bij Van Doren Engineers
Overslaan naar content

Over ons

Wij zijn een familiebedrijf

gebouwd op ondernemingszin, wilskracht en werklust. Bij ons werken aanpakkers die opdrachten net even anders aanvliegen. Die de klant vooropstellen, oplossingsgericht denken en zich richten op langetermijnrelaties. Maar daarnaast zijn we ook gewoon mensen. En we houden van gezelligheid.

Zo maken wij het verschil.

Wij maken machines en productieprocessen intelligenter

Wij zijn specialist in elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT. Met ruim 600 collega's werken wij vanuit 10 locaties in Nederland en één in Slowakije voor de grootste productiebedrijven en machinebouwers.

Bekijk onze vakgebieden

Waar het allemaal begon...

In 1955 startte Jan van Doren op zeventienjarige leeftijd zijn eigen bedrijf. Hij ging onder de naam Van Doren Elektrotechniek in eerste instantie vooral als elektrotechnisch installateur aan de slag in de particuliere huizenbouw en de agrarische sector.

Lees meer over onze historie

Lees de verhalen van onze mensen

Techniek is onze basis. Onze mensen zijn onze kracht. Lees hieronder hoe collega's het werken bij Van Doren Engineers ervaren.

Leon is hardware engineer

Leon ontwikkelde zich van werkvoorbereider naar hardware-engineer bij Van Doren. Een baan vol technische uitdagingen.

Lees het verhaal van Leon

Nick is software engineer

Als software engineer vertaalt Nick de wensen van opdrachtgevers naar software die elektrotechnische installaties aanstuurt.

Lees het verhaal van Nick

Dave is service engineer

Dave komt door zijn werk bij uiteenlopende klanten over de vloer, van foodfabrikanten tot farmaceuten en attractieparken.

Lees het verhaal van Dave

Onze locaties

Binding met de regio vinden wij belangrijk. Met 10 locaties verspreid door het land is er altijd wel een bij jou in de buurt. Bij welke van onze locaties zien we jou?Onze klanten

Wij zetten onze kennis en ervaring met name in voor productiebedrijven en machinebouwers, in Nederland én daarbuiten. Wij richten ons niet op één marktsegment binnen de industrie. Jij werkt het ene project voor een bierbrouwerij of medicijnenfabriek, en het volgende bij een achtbaanbouwer.

anders denken, gewoon doen