Werken en leren bij Van Doren Engineers
Overslaan naar content

Werken en leren

Waar ben jij naar op zoek?

BBL traject

Wist je dat wij een eigen bedrijfsschool hebben in samenwerking met het Summa College? Doordat theorie en praktijk perfect op elkaar afgestemd zijn kun je je bij ons laten (om)scholen tot allround elektromonteur of paneelbouwer.

Bekijk vacatures

Paneelbouw

Stage & afstuderen

Zoek jij een stage die verder gaat dan meelopen en koffie halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Van Doren Engineers krijg je de kans om uitdagende opdrachten uit te voeren en waardevolle praktijkervaring op te doen.

Bekijk vacatures

Technische stage

Duaaltraject

Wij zoeken leergierige (junior) techneuten die zich willen ontwikkelen in de richting industriële automatisering. Heb jij een technische opleiding op het MBO gevolgd en wil je nu verder studeren? Dan kun je bij ons terecht!

Bekijk vacature

Paneelbouw

Omscholing elektrotechniek

Omscholen naar een carrière in de techniek? Afhankelijk van jouw vooropleiding gaan we bekijken welk traject het beste bij je past.

Bekijk vacature

Van Doren Academy Interne Trainingen

Technische bijbaan

Jongeren die naast hun opleiding een uitdagende bijbaan in de techniek zoeken, bieden wij de mogelijkheid om bij ons (en onze klanten) te komen werken op zaterdagen en in vakanties.  Een goed salaris, en je kan zelf je werkdagen bepalen!

Bekijk vacature

anders denken, gewoon doen