Overslaan naar content

Werken en leren

Zie jij een toekomst in de elektrotechniek, industriële automatisering of productie-ICT? Maar zit je nog op school of heb je niet de juiste papieren? Bij Van Doren Engineers zijn tal van kansen om je op te leiden of om te laten scholen tot technicus!

BBL traject

Wist je dat wij een eigen bedrijfsschool hebben in samenwerking met het Summa College? Doordat theorie en praktijk perfect op elkaar afgestemd zijn kun je je bij ons laten (om)scholen tot allround elektromonteur of paneelbouwer.

Paneelbouw

Stage & afstuderen

Zoek jij een stage die verder gaat dan meelopen en koffie halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Van Doren Engineers krijg je de kans om uitdagende opdrachten uit te voeren en waardevolle praktijkervaring op te doen.

Technische stage

Duaal traject

Wij zoeken leergierige (junior) techneuten die zich willen ontwikkelen in de richting industriële automatisering. Heb jij een technische opleiding op het MBO gevolgd en wil je nu verder studeren? Dan kun je bij ons terecht!

Paneelbouw

Omscholing elektrotechniek

Omscholen naar een carrière in de techniek? Afhankelijk van jouw vooropleiding gaan we bekijken welk traject het beste bij je past.

Van Doren Academy Interne Trainingen

Technische bijbaan

Jongeren die naast hun opleiding een uitdagende bijbaan in de techniek zoeken, bieden wij de mogelijkheid om bij ons (en onze klanten) te komen werken op zaterdagen en in vakanties.  Een goed salaris, en je kan zelf je werkdagen bepalen!