BBL Traject | Werken bij Van Doren Engineers
Overslaan naar content

BBL traject

Ga jij ʻt maken?

Zie jij toekomst in elektrotechniek? En wil je het vak leren bij een veelzijdig bedrijf waar je alle kansen krijgt om je te ontwikkelen? Dan is de Van Doren Engineers Bedrijfsschool een mooie kans.

Onze BBL opleiding omvat een lesprogramma van het Summa College en een uitgekiend praktijkprogramma waarbij je ervaring opdoet in verschillende onderdelen van het vakgebied.

Paneelbouw BBL

Openstaande vacatures

Filters

5 vacatures

Jouw werkweek

(Een werkweek voor een Leerling Elektromonteur ziet er niet standaard hetzelfde uit. Dit is slechts een voorbeeld)

Maandag

Iedere maandag zie je de BBL'ers die op onze andere locaties werken, want jullie volgen samen lessen op het Summa College. Besturingstechniek, meet- en regeltechniek, Nederlands, practicums: het komt allemaal voorbij. Alle kennis die je opdoet, pas je de rest van de week in de praktijk toe.

Dinsdag

Je werkt op dinsdag in onze werkplaats mee aan een besturingskast met elektronische componenten. Het mooie aan dit project? Deze kast is uiteindelijk bedoeld om een achtbaan aan te sturen! Jouw vaste begeleider kijkt met je mee en geeft je handige tips.

Woensdag

Op woensdag loop je een dagje mee met een van onze buitenmonteurs, zodat je ook kennismaakt met deze interessante werkomgeving. Bij een fabrikant voor geneesmiddelen werken jullie samen aan de installatie van een productielijn.

Donderdag

Jouw praktijkbegeleider is benieuwd hoe het met je gaat. Op donderdag drinken jullie even koffie, laat je zien waarmee je bezig bent en krijg je de ruimte om aan te geven wat er goed (en eventueel minder goed) gaat.

Vrijdag

Je gebruikt de vrijdag om een praktijkopdracht voor school uit te voeren in de werkplaats. Met de tips van een collega kun je weer verder. Samen met jouw leuke team luid je later het weekend in met een drankje in de kantine.

4 dagen werken, 1 dag les

Kleinschalig

5 dagen per week betaald

Opleiding wordt betaald

Officieel diploma

Baangarantie

"Eén van de voordelen van de Van Doren Bedrijfsschool is dat we door de korte lijntjes bij bijzonderheden snel kunnen schakelen."

Ralph van Dijck, Docent

Erkend leerbedrijf

Al sinds 2011 zijn wij een erkend leerbedrijf bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Dit houdt in dat wij studenten een goede en veilige werkplek bieden waarbij ze met werkzaamheden die bij het beroep horen kunnen oefenen. Ook houdt dit in dat wij praktijkopleiders in dienst hebben die de eisen van de opleidingen kennen en de tijd en middelen hebben om studenten te begeleiden.

Onze klanten

Wij zetten onze kennis en ervaring met name in voor productiebedrijven en machinebouwers, in Nederland én daarbuiten. Wij richten ons niet op één marktsegment binnen de industrie. Jij werkt het ene project voor een bierbrouwerij of medicijnenfabriek, en het volgende bij een achtbaanbouwer.

Heb je een vraag over het BBL traject?

Stuur ons een WhatsAppje! We reageren op werkdagen binnen 24 uur.

Vragen? Bel Pien!

Neem contact op met Pien als je vragen hebt over Van Doren Engineers, een van onze vacatures, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

anders denken, gewoon doen