Van Doren Draait Door | 5 oktober | Werken bij Van Doren Engineers
Overslaan naar content

Open avond

5 oktober

16:00 - 20:00

Benieuwd naar werken bij Van Doren Engineers?

Kom een kijkje nemen achter de schermen!

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van techniek? Dat van ons wel! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, of net een (v)mbo-, hbo- of wo opleiding hebt afgerond, bij ons vind je vast je plek. Op woensdag 5 oktober stellen vier van onze locaties de deuren weer open voor een nieuwe editie van Van Doren Draait Door! Onze collega's uit de verschillende vakgebieden zijn dan weer aanwezig om je rond te leiden en te vertellen over alle gave projecten waar zij aan mogen werken. Zo kun jij zelf ervaren hoe het is om te werken bij ons familiebedrijf.

Dus; schrijf woensdag 5 oktober vast op in je agenda, en bekijk hier alvast alle vacatures!

Geopende locaties

Boekel - 16:00 - 20:00 uur

Breda - 16:00 - 20:00 uur

Heteren - 16:00 - 20:00 uur

Panningen - 16:00 - 20:00 uur

De Wereld van Van Doren Engineers

Wij komen over de vloer bij allerlei productiebedrijven en machinebouwers, in binnen- en buitenland. Veel werkzaamheden vinden namelijk plaats bij onze opdrachtgevers. Dat kan een fabriek zijn, maar net zo goed een attractiepark. Zo zie jij je werk dus echt tot leven komen. Of je nu software engineer, elektromonteur, paneelbouwer of projectleider bent!

Van Doren Academy

Alleen met de juiste mensen én kennis in huis blijven we voorop lopen. Daarom hebben we onze eigen Van Doren Academy, met uitgekiende trainings- en opleidingsprogramma’s. Alle collega's bij Van Doren Engineers krijgen bij een vaste aanstelling een opleidingsbudget variërend tussen de €2000 en €4000.

Onze klanten

Wij zetten onze kennis en ervaring met name in voor productiebedrijven en machinebouwers, in Nederland én daarbuiten. Wij richten ons niet op één marktsegment binnen de industrie. Jij werkt het ene project voor een bierbrouwerij of medicijnenfabriek, en het volgende bij een achtbaanbouwer.

Vragen? Neem contact op met Annemiek!