Vacatures Projectenbureau | Werken bij Van Doren Engineers
Overslaan naar content

Projectenbureau

Openstaande vacatures

Filters

3 vacatures

Als projectleider

bij Van Doren Engineers weet jij het verschil te maken. Niet alleen aan de onderhandelingstafel, maar ook wat betreft het bepalen van de projectscope en het bewaken van de projectvoortgang. Jij kunt als geen ander de balans hiertussen bewaren.

Als calculator

bij Van Doren Engineers haal jij je energie uit het vertalen van de wensen en eisen van onze klanten naar nauwkeurige offertes. Dankzij jou weet iedereen waar die aan toe is. Jij werkt aan uiteenlopende projecten in de industrie. Van afvalverwerking tot proces- en productiebedrijven, en van machinebouw tot farmacie.

Heb je een vraag over projectenbureau vacatures?

Stuur ons een WhatsAppje! We reageren op werkdagen binnen 24 uur.

Onze klanten

Wij zetten onze kennis en ervaring met name in voor productiebedrijven en machinebouwers, in Nederland én daarbuiten. Wij richten ons niet op één marktsegment binnen de industrie. Jij werkt het ene project voor een bierbrouwerij of medicijnenfabriek, en het volgende bij een achtbaanbouwer.

Vragen? Bel Pien!

Neem contact op met Pien als je vragen hebt over Van Doren Engineers, een van onze vacatures, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

anders denken, gewoon doen