Van Doren Engineers - 👉 Vacature: Leerling Elektromonteur BBL (Veenendaal)
Overslaan naar content

Leerling Elektromonteur BBL (Veenendaal)

  • Veenendaal
BBL

---

Werken en leren combineren, waarbij je via boeiende projecten kennismaakt met elektrotechniek en industriële automatisering. Aan de slag voor mooie klanten. Goede begeleiding door ervaren collega’s. Dat is de kern van jouw BBL-traject, dat drie of vier jaar duurt. En daarna? Dan ben je verzekerd van een baan. Want wij zitten te springen om mensen zoals jij! Het maakt ons niet uit of je een starter bent of juist iemand met een rugzak vol ervaring in een andere sector. We vinden het vooral belangrijk dat je gemotiveerd bent.


Leer het vak in de praktijk!

Bij Duim techniek (onderdeel van Van Doren Engineers) zijn automatisering van recyclingbedrijven en het aanleggen van industriële besturingstechniek onze hoofdactiviteiten. En daar kunnen we jou heel goed bij gebruiken! Vanuit jouw standplaats Veenendaal ga je vier dagen aan de slag met uitdagende en afwisselende projecten. Dit kan op onze paneelbouw afdeling zijn, maar ook in de buitenmontage, bij onze klanten. En de vijfde dag? Dan volg je op onze kosten de MBO 2-, 3- of 4-opleiding eerste monteur/technicus elektrotechnische industriële installaties en systemen.

Voor wat hoort wat

Daarom krijg jij van ons:

  • Een volledig betaalde BBL-opleiding en een mooi salaris (wij betalen ook je schooldag!)
  • 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen en de mogelijkheid deze te verkopen voor meer salaris;
  • Persoonlijke begeleiding door een directe collega (buddy). Om ervoor te zorgen dat je nieuwe dingen leert en jezelf blijft ontwikkelen;
  • Volwaardig meedraaien in gave projecten.
  • De kans om van A tot Z het vak te leren van ervaren collega’s.
  • Alle opleiding-benodigdheden zoals een laptop en schoolboeken in bruikleen;
  • Volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, óók na het BBL-traject. Samen met jou stippelen we jouw pad binnen Duim techniek uit.

---

Dit ben jij

Wij vinden het allerbelangrijkst dat je gemotiveerd en leergierig bent. Dat staat bij ons voorop. Daarnaast heb je:

  • Minimaal een vmbo diploma of hoger;
  • Technisch inzicht.


Kennismaken?

Interesse? Top! We maken graag kennis met je. Je kunt makkelijk reageren via onderstaande knop. Annemiek neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op. Nog vragen? Twijfels? Bel, mail of app dan met Annemiek via werken@vandoren.nl of 06-82056293.

of

Vragen? Bel Pien!

Neem contact op met Pien als je vragen hebt over Van Doren Engineers, een van onze vacatures, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

anders denken, gewoon doen