Skip to content

Vacatures

Service

ÔĽŅ

Als service monteur of service engineer ben je zelfstandig verantwoordelijk voor een goed verloop van projecten en het oplossen van storingen, van A tot Z. Ook vervul je een rol bij de inbedrijfstelling van grotere projecten en het uitvoeren van I/O-testen. Tevens kun je, indien nodig, een klein programma schrijven en/of aanpassingen maken in het bestaande programma. Al onze locaties hebben een eigen serviceafdeling. Jij en je team staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar paraat voor onze klanten. Iedere minuut stilstand van een machine is er namelijk één te veel.

Openstaande vacatures

Onze klanten

Wij zetten onze kennis en ervaring met name in voor productiebedrijven en machinebouwers, in Nederland én daarbuiten. Wij richten ons niet op één marktsegment binnen de industrie. Jij werkt het ene project voor een bierbrouwerij of medicijnenfabriek, en het volgende bij een achtbaanbouwer.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.