Skip to content

Vacatures

Productie-ICT

Vanuit Veghel houdt ons multisiciplinaire team van consultants, engineers en developers zich bezig met het adviseren, ontwikkelen en implementeren van MES-toepassingen (Manufacturing Execution Systems). De MES laag is de brug tussen ERP applicaties die op kantoor worden gebruikt en de PLC/SCADA infrastructuur van de productielijnen. Ons systeem vertaalt de wensen van het kantoor naar opdrachten voor machines en werknemers op de werkvloer door resources en orders te plannen. Ook verzamelt het systeem productiedata om de productie-efficiëntie te bepalen en input te leveren aan procesverbetering van de klant.

Openstaande vacatures

Onze klanten

Wij zetten onze kennis en ervaring met name in voor productiebedrijven en machinebouwers, in Nederland én daarbuiten. Wij richten ons niet op één marktsegment binnen de industrie. Jij werkt het ene project voor een bierbrouwerij of medicijnenfabriek, en het volgende bij een achtbaanbouwer.

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.