Vacatures Hardware Engineering | Werken bij Van Doren Engineers
Overslaan naar content

Hardware Engineering

Openstaande vacatures

Filters

4 vacatures

Als hardware engineer

bij Van Doren Engineers is het zelfstandig engineeren van besturingspanelen de kern van jouw werk. Jij maakt elektrotechnische en P&ID-schema’s, verzorgt de kabelberekeningen, stelt I/O-lijsten op, selecteert de technische materialen en beheert deze in bibliotheken. Ook begeleid of verzorg je de detailengineering, realiseer je de tekeningen voor de werkplaats en begeleid je de montage.

Wat het werk als hardware engineer bij Van Doren Engineers zo leuk maakt? De afwisseling! Je werkt voor allerlei bedrijven in de industrie. Van afvalverwerking tot proces- en productiebedrijven, en van machinebouw tot farmacie!

Heb je een vraag over hardware engineering?

Stuur ons een WhatsAppje! We reageren op werkdagen binnen 24 uur.

Onze klanten

Wij zetten onze kennis en ervaring met name in voor productiebedrijven en machinebouwers, in Nederland én daarbuiten. Wij richten ons niet op één marktsegment binnen de industrie. Jij werkt het ene project voor een bierbrouwerij of medicijnenfabriek, en het volgende bij een achtbaanbouwer.

Vragen? Bel Pien!

Neem contact op met Pien als je vragen hebt over Van Doren Engineers, een van onze vacatures, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

anders denken, gewoon doen