Skip to content

Vacatures

Hardware Engineering

Als hardware engineer is het zelfstandig engineeren van besturingspanelen de kern van jouw werk. Jij maakt elektrotechnische en P&ID-schema’s, verzorgt de kabelberekeningen, stelt I/O-lijsten op, selecteert de technische materialen en beheert deze in bibliotheken. Ook begeleid of verzorg je de detailengineering, realiseer je de tekeningen voor de werkplaats en begeleid je de montage. Wat het werk als hardware engineer bij Van Doren Engineers zo leuk maakt? De afwisseling! Je werkt voor allerlei bedrijven in de industrie. Van afvalverwerking tot proces- en productiebedrijven, en van machinebouw tot farmacie!

Openstaande vacatures

Onze klanten

Wij zetten onze kennis en ervaring met name in voor productiebedrijven en machinebouwers, in Nederland én daarbuiten. Wij richten ons niet op één marktsegment binnen de industrie. Jij werkt het ene project voor een bierbrouwerij of medicijnenfabriek, en het volgende bij een achtbaanbouwer.

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.