Van Doren Engineers - 👉 Vacature: Teammanager Industrie (Panningen)
Overslaan naar content

Teammanager Industrie (Panningen)

 • Panningen
€ 5.500 - € 7.000 per maandManagement & teamleiding

---

Mooie klanten en uitdagende projecten. Van Doren Engineers draait op volle toeren. Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe teammanager die met een gedreven en kundig team succesvol projecten tot een goed einde kan brengen. Als teammanager ben je verantwoordelijk voor de (financiële) resultaten van jouw team. Je doet acquisitie en bezoekt klanten en prospects. Intussen vaar je ook op personeelsgebied een bestendige koers. Op een prettige manier weet jij het maximale uit jouw team van ca. 55 collega's (projectleiders, engineers en monteurs) te halen.

Jouw uitdaging

Jouw team helpt fabrikanten en machinebouwers bij elektrotechnische en automatiseringsvraagstukken. Jij signaleert kansen in de markt, gaat erop af, bent zichtbaar en alert, en brengt op bevlogen wijze ons verhaal over de bühne. Zo weet je nieuwe opdrachtgevers aan ons te binden en ben je ook betrokken bij bestaande klanten. Je bezoekt ze regelmatig en weet wat er speelt. Zo zorg je ervoor dat kleine en grote projecten met een positief resultaat worden afgerond, zowel voor de klant als voor Van Doren Engineers.


Veel aandacht heb je ook voor jouw team van ca. 55 collega's (projectleiders, engineers en monteurs). Jij zorgt ervoor dat zij zich gewaardeerd voelen, optimaal presteren en elke dag met plezier naar het werk komen. Mensen boeien én binden, daar gaat het om. Daarbij hoort ook de zakelijke kant van personeelszaken, zoals het voeren van salarisonderhandelingen en het oplossen van conflictsituaties. Maar bovenal sta jij midden tussen de mensen en ondersteun je ze waar mogelijk en breng je daarmee het team naar een hoger level. Dat kan ook betekenen dat je meedenkt over een oplossing. Of bijspringt wanneer een grote calculatie de deur uit moet. Want zo werkt dat bij ons: wij helpen elkaar om steeds het beste resultaat te behalen.


Je werkt nauw samen met de andere teammanagers en het MT. Dit betekent dat er ook vraagstukken op je afkomen die jouw team overschrijden. Hoe positioneren we ons? Hoe gaan we om met opleiding en ontwikkeling van medewerkers? Jij komt met ideeën, toont initiatief en levert zo een actieve bijdrage aan onze ambities.


Voor wat hoort wat

Wij snappen dat jij niet alleen voor de geweldige werksfeer ‘s ochtends je bed uitkomt. Daarom krijg jij van ons ook:

 • Een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, binnen een groeiend en ambitieus familiebedrijf;
 • Volop ruimte om te ondernemen. Er liggen mooie kansen en het is aan jou om te bepalen hoe jij die pakt. Jouw creativiteit en ideeën waarderen wij;
 • Een salaris in de range van €5.500 en €7.000, zorgvuldig afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • 30 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Alles om jouw werk goed uit te kunnen voeren zoals een werkplek met laptop, smartphone en een leaseauto;
 • Ruimte om te blijven ontwikkelen met een individueel opleidingsbudget van €3000;
 • Maandelijks (vrijblijvende) trainingen via onze eigen Van Doren Academy. Van een avond over frequentieregelaars tot een workshop over Excel;
 • Uitermate gezellige vrijdagmiddagborrels, bbq’s, en bijna maandelijkse team-uitjes zoals pub-quizzen of karten.


Dit ben jij

Misschien ben je een techneut met leidinggevende kwaliteiten die toe is aan een volgende stap. Of een ervaren manager met een technische achtergrond. De volgende hard skill is in ieder geval op jou van toepassing:

 • Jij hebt verregaande technische kennis binnen de vakgebieden elektrotechniek, industriële automatisering en projectmanagement.

Daarnaast vinden we onderstaande soft skills minstens zo belangrijk:

 • Je hebt sterke leidinggevende kwaliteiten, met specifieke aandacht voor het menselijke aspect;
 • Je bent een verbinder die makkelijk contact legt;
 • Je bent ondernemend, initiatiefrijk, positief en bevlogen;
 • Je bent commercieel, ambitieus en resultaatgericht, je steekt ook graag de handen uit de mouwen.


Kennismaken?

Interesse? Top! We maken graag kennis met je. Je kunt reageren op deze vacature tot en met 6 mei. Pien neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op. De kennismakingsgesprekken vinden plaats in week 19 en 20. Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.


Nog vragen? Twijfels? Bel, mail of app dan met Pien via werken@vandoren.nl of 06-30817351.

of

Vragen? Bel Pien!

Neem contact op met Pien als je vragen hebt over Van Doren Engineers, een van onze vacatures, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

anders denken, gewoon doen