Overslaan naar content

Werken in

Breda

Vanuit Breda werken zo’n 25 mensen binnen de vakgebieden hardware engineering, software engineering, projectenbureau en buitenmontage. Je werkt hier in een hecht team aan de meest uiteenlopende projecten. Gezelligheid vinden we belangrijk. Zo sluiten we de week af met een biertje, wordt er in de pauzes fanatiek gebruik gemaakt van de pooltafel en organiseert de personeelsvereniging regelmatig leuke uitjes.

Projecten vanuit Breda

Bouw NX Assemblage Lijn - OMRON

Bij OMRON Manufacturing of The Netherlands (OMN) in ‘s-Hertogenbosch worden allerlei componenten voor de industriële markt gemaakt. Van touchscreens tot safety lichtschermen en van robots tot PLC’s. Door de steeds maar groeiende vraag naar PLC componenten (slices) van de populaire Omron NX-familie was de bouw van een extra productielijn hard nodig. Omron kon hierbij weer vertrouwen op ondersteuning van onze collega’s Janco en Michael.

van doren engineers breda

Realisatie CIP-installatie en nieuwbouw alcoholopslag - Avandis

Van handmatig roeren naar geautomatiseerd mengen. En van mobiele reinigingsunits naar een volledig geautomatiseerde CIP-installatie. Avandis in Zoetermeer, een van Europa’s grootste producenten van alcoholische en non-alcoholische dranken, schakelde ons in voor de realisatie van een CIP-installatie en de nieuwbouw van een standalone alcoholopslag op het buitenterrein met vijf tanks.

van doren engineers breda avandis

Hoe ver moet ik reizen?

Adres Takkebijsters 53 4817 BL Breda

Vind jouw baan in Breda!

9 vacatures

Onze klanten

Wij zetten onze kennis en ervaring met name in voor productiebedrijven en machinebouwers, in Nederland én daarbuiten. Wij richten ons niet op één marktsegment binnen de industrie. Jij werkt het ene project voor een bierbrouwerij of medicijnenfabriek, en het volgende bij een achtbaanbouwer.

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.