Breda | Werken bij Van Doren Engineers
Overslaan naar content

Vind jouw baan in Breda

Vanuit Breda

werken zo’n 25 mensen binnen de vakgebieden hardware engineering, software engineering, projectenbureau en buitenmontage. Je werkt hier in een hecht team aan de meest uiteenlopende projecten. Gezelligheid vinden we belangrijk. Zo sluiten we de week af met een biertje, wordt er in de pauzes fanatiek gebruik gemaakt van de pooltafel en organiseert de personeelsvereniging regelmatig leuke uitjes.

Openstaande vacatures

Filters

8 vacatures

Projecten vanuit Breda

Bouw NX Assemblage Lijn - OMRON

Bij OMRON Manufacturing of The Netherlands (OMN) in ‘s-Hertogenbosch worden allerlei componenten voor de industriële markt gemaakt. Van touchscreens tot safety lichtschermen en van robots tot PLC’s. Door de steeds maar groeiende vraag naar PLC componenten (slices) van de populaire Omron NX-familie was de bouw van een extra productielijn hard nodig. Omron kon hierbij weer vertrouwen op ondersteuning van onze collega’s Janco en Michael.

Lees meer over dit project

van doren engineers breda

Realisatie CIP-installatie en nieuwbouw alcoholopslag - Avandis

Van handmatig roeren naar geautomatiseerd mengen. En van mobiele reinigingsunits naar een volledig geautomatiseerde CIP-installatie. Avandis in Zoetermeer, een van Europa’s grootste producenten van alcoholische en non-alcoholische dranken, schakelde ons in voor de realisatie van een CIP-installatie en de nieuwbouw van een standalone alcoholopslag op het buitenterrein met vijf tanks.

Lees meer over dit project

van doren engineers breda avandis

Bereken de reisafstand naar Breda

Heb je een vraag over werken in Breda?

Stuur ons een WhatsAppje! We reageren op werkdagen binnen 24 uur.

Onze klanten

Wij zetten onze kennis en ervaring met name in voor productiebedrijven en machinebouwers, in Nederland én daarbuiten. Wij richten ons niet op één marktsegment binnen de industrie. Jij werkt het ene project voor een bierbrouwerij of medicijnenfabriek, en het volgende bij een achtbaanbouwer.

Vragen? Bel Pien!

Neem contact op met Pien als je vragen hebt over Van Doren Engineers, een van onze vacatures, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

anders denken, gewoon doen