Veghel | Werken bij Van Doren Engineers
Overslaan naar content

Werken in

Veghel

Vanuit Veghel houdt ons multisiciplinaire team van ongeveer 15 collega's (consultants, engineers en developers) zich bezig met het adviseren, ontwikkelen en implementeren van MES-toepassingen (Manufacturing Execution Systems). De MES laag is de brug tussen ERP applicaties die op kantoor worden gebruikt en de PLC/SCADA infrastructuur van de productielijnen.

Projecten vanuit Veghel

Aansturing nieuwe productielijn - Kingspan Moulding

Kingspan Moulding in Gemert is internationaal marktleider in hoogwaardige isolatie, bouwmaterialen en geïntegreerde solar-oplossingen. In welke volgorde moeten de isolatieplaten geproduceerd worden? En hoe stuur je de machine aan? Daar komt onze inbreng in beeld. Onze software is cruciaal in een zo efficiënt mogelijk verloop van de complete supply chain. Met onze softwareoplossing staan het bedrijfsbureau en de werkvloer met elkaar in verbinding. Zo creëren we een gedetailleerde planning per opdracht, zodat medewerkers realtime zien hoe ver de productie en wat de status is. Bijvoorbeeld of de dagplanning gehaald wordt, hoeveel afkeur er is en wat de cyclustijden zijn.

van doren engineers veghel

Hoe ver moet ik reizen?

Adres De Amert 706 5462 GH Veghel

Vind jouw baan in Veghel!

2 vacatures

Onze klanten

Wij zetten onze kennis en ervaring met name in voor productiebedrijven en machinebouwers, in Nederland én daarbuiten. Wij richten ons niet op één marktsegment binnen de industrie. Jij werkt het ene project voor een bierbrouwerij of medicijnenfabriek, en het volgende bij een achtbaanbouwer.

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.