Veenendaal | Werken bij Van Doren Engineers
Overslaan naar content

Vind jouw baan in Veenendaal

Vanuit Veenendaal

werken onze collega's van Duim techniek aan uitdagende automatisering en besturingstechniek projecten in de recyclingbranche. Hier werken zo'n 60 collega's binnen alle vakgebieden.

Jelle Duim richtte Duim techniek op in 1995. Om de dienstverlening die zij leveren op peil te houden, de druk op het personeel te verlagen en de toekomst van Duim techniek te waarborgen, zette hij in oktober 2020 de stap om zijn bedrijf te verkopen aan Van Doren Engineers. Want samen staan we sterker.

Lees meer over de krachtenbundeling

duim techniek

Projecten vanuit Veenendaal

Aanpassing B&S Sorteerlijn - Renewi

Bij Renewi Westpoort in Amsterdam is een aanpassing gedaan aan de BSA-sorteerlijn voor een nog betere scheiding van Bouw- en Sloopafval. De BSA-sorteerlijn is onder andere uitgebreid met twee NIR-scheiders t.b.v. het sorteren van hout. Hierdoor worden er nog meer reststromen automatisch gesorteerd. Ook is er een compressor bijgeplaatst, is de verdeler uitgebreid en zijn de besturingspanelen op locatie aangepast. Alles moest in een korte tijd worden uitgevoerd omdat de installatie niet lang stil kon liggen. Weer een mooie klus waar de expertise van Duim techniek goed van pas kwam!

Lees meer over dit project

duim techniek veenendaal

Classificeerinstallatie - PARO

Bij PARO in Amsterdam hebben we een aantal maanden gewerkt aan de opbouw van de classificeerinstallatie. Deze zal na een complete duurzame refurbishment vele tonnen secundaire grondstoffen gaan recyclen. Duim techniek heeft de besturingspanelen een tweede leven gegeven en aangepast naar de huidige normen. Het complete besturingssysteem, PLC, HMI en E-installatie zijn vervangen en opnieuw aangelegd. Ook is op deze installatie Optiprocess geïnstalleerd.

Lees meer over dit project

duim techniek veenendaal

Bereken de reisafstand naar Veenendaal

Heb je een vraag over werken in Veenendaal?

Stuur ons een WhatsAppje! We reageren op werkdagen binnen 24 uur.

Vragen? Bel Annemiek!

Neem contact op met Annemiek als je vragen hebt over Duim techniek, een van onze vacatures, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

anders denken, gewoon doen