Skip to content

Werken in

Veenendaal

Vanuit Veenendaal werken onze collega's van Duim techniek aan uitdagende automatisering en besturingstechniek projecten in de recyclingbranche. Ook bedachten en ontwierpen zij verschillende specials in eigen beheer zoals een wielwasser, stofbestrijdingsinstallaties, weegbrugbeveiliging, optiprocess en optipower. Hier werken zo'n 60 collega's binnen alle vakgebieden.

Krachtenbundeling met Duim techniek

Jelle Duim richtte Duim techniek op in 1995. Het bedrijf staat bekend in Nederland als dé specialist in automatiserings- en besturingssystemen en weegtechniek in de recyclingbranche. Door fusies en overnames zijn de klanten steeds groter en groter geworden, en daarmee ook de installaties die zij bouwen en onderhouden. Dit vergt een andere aanpak op het gebied van projecten, planning en personeel. Bij alles wordt er gezocht naar de beste oplossing voor de medewerkers en opdrachtgevers. Om de dienstverlening die zij leveren op peil te houden, de druk op het personeel te verlagen en de toekomst van Duim techniek te waarborgen, zette Jelle Duim in oktober 2020 de stap om zijn bedrijf te verkopen aan Van Doren Engineers. Want samen staan we sterker.

duim techniek

Projecten vanuit Veenendaal

Aanpassing B&S Sorteerlijn - Renewi

Bij Renewi Westpoort in Amsterdam is een aanpassing gedaan aan de BSA-sorteerlijn voor een nog betere scheiding van Bouw- en Sloopafval. De BSA-sorteerlijn is onder andere uitgebreid met twee NIR-scheiders t.b.v. het sorteren van hout. Hierdoor worden er nog meer reststromen automatisch gesorteerd. Ook is er een compressor bijgeplaatst, is de verdeler uitgebreid en zijn de besturingspanelen op locatie aangepast. Alles moest in een korte tijd worden uitgevoerd omdat de installatie niet lang stil kon liggen. Weer een mooie klus waar de expertise van Duim techniek goed van pas kwam!

duim techniek veenendaal

Classificeerinstallatie - PARO

Bij PARO in Amsterdam hebben we een aantal maanden gewerkt aan de opbouw van de classificeerinstallatie. Deze zal na een complete duurzame refurbishment vele tonnen secundaire grondstoffen gaan recyclen. Duim techniek heeft de besturingspanelen een tweede leven gegeven en aangepast naar de huidige normen. Het complete besturingssysteem, PLC, HMI en E-installatie zijn vervangen en opnieuw aangelegd. Ook is op deze installatie Optiprocess geïnstalleerd.

duim techniek veenendaal

Hoe ver moet ik reizen?

Adres Gildetrom 12 3905 TC Veenendaal

Vind jouw baan in Veenendaal!

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.