Panningen | Werken bij Van Doren Engineers
Overslaan naar content

Vind jouw baan in Panningen

Projecten vanuit Panningen

Ombouw deegmakerij - GoodLife Foods

De vriesverse hamburgers en frikandellen die je in de supermarkt ziet liggen? Grote kans dat ze uit het Belgische Bocholt komen, waar een van de fabrieken van snackproducent GoodLife Foods is gevestigd. Vanaf maart 2020 werkten wij vanuit Panningen toe naar de ombouw van de deegmakerij, die in de zomervakantie van 2021 plaatsvond. Een grensverleggend project, letterlijk én figuurlijk.

Lees meer over dit project

Fabrieksuitbreiding Maasvlakte 2 - Sif Netherlands

Sif is een bekende organisatie voor ons. Na succesvolle eerdere projecten heeft Sif ons ditmaal gevraagd voor de uitbreiding van de plant op Maasvlakte 2. De bestaande productiehallen worden uitgebreid en er komen drie nieuwe hallen bij; op al deze plekken voeren we de elektrotechnische werkzaamheden uit. Daarnaast bouwen we samen met HAANE Welding Systems en Bex Machinefabriek een groot deel van het equipment, zoals rolstellingen en lasmachines.

Lees meer over dit project

Bereken de reisafstand naar Panningen

Heb je een vraag over werken in Panningen?

Stuur ons een WhatsAppje! We reageren op werkdagen binnen 24 uur.

Onze klanten

Wij zetten onze kennis en ervaring met name in voor productiebedrijven en machinebouwers, in Nederland én daarbuiten. Wij richten ons niet op één marktsegment binnen de industrie. Jij werkt het ene project voor een bierbrouwerij of medicijnenfabriek, en het volgende bij een achtbaanbouwer.

Vragen? Bel Pien!

Neem contact op met Pien als je vragen hebt over Van Doren Engineers, een van onze vacatures, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

anders denken, gewoon doen