Heteren | Werken bij Van Doren Engineers
Overslaan naar content

Vind jouw baan in Heteren

Vanuit Heteren

werken collega's binnen de vakgebieden hardware engineering, software engineering, projectenbureau en buitenmontage. Het team in Heteren is een klein, hecht team van ongeveer 15 collega's. Je werkt nauw samen met collega's van locatie Boekel. Natuurlijk organiseert de personeelsvereniging Boekel-Heteren ook regelmatig leuke uitjes zoals borrels, bbq's, golfen en karten.

Openstaande vacatures

Filters

10 vacatures

Projecten vanuit Heteren

Automatisering productieomgeving - Fruity Line

Achter het groente- of fruitsapje dat je in de supermarkt of bij een tankstation koopt, schuilt een hele wereld. Bij Fruity Line in Ochten rollen wekelijks meer dan 1 miljoen van deze flesjes met cold pressed sap van de band. Fruity Line nam in 2017 Van Doren Engineers in de arm om het machinepark verder uit te breiden, standaarden te verhogen en processen te optimaliseren. Het bleek het startsein voor een doorlopende samenwerking. Ook hebben onze collega's uit Veghel bij Fruity Line de MES-laag geïmplementeerd.

Lees meer over dit project

van doren engineers heteren

Vervangen besturing afvulijn - Baltussen Konservenfabriek

Met een historie die honderdvijftig jaar teruggaat, is Baltussen Konservenfabriek in Driel de oudste nog bestaande conservenfabriek in Nederland. Er werd besloten om de hele lijnbesturing te vervangen door één systeem, volgens een heldere structuur. Maar eerst zou de oude besturing worden ‘opgelapt’ met het oog op bedrijfszekerheid op de korte termijn. In fase 1 en 2 is één PLC van de lijnbesturing vervangen en zijn enkele timing-storingen verholpen. Afhankelijk van wat we zouden aantreffen, zou een definitief besluit worden genomen over de besturingsvervanging. Al snel bleek dit absolute noodzaak.

Lees meer over dit project

van doren engineers heteren baltussen

Bereken de reisafstand naar Heteren

Heb je een vraag over werken in Heteren?

Stuur ons een WhatsAppje! We reageren op werkdagen binnen 24 uur.

Onze klanten

Wij zetten onze kennis en ervaring met name in voor productiebedrijven en machinebouwers, in Nederland én daarbuiten. Wij richten ons niet op één marktsegment binnen de industrie. Jij werkt het ene project voor een bierbrouwerij of medicijnenfabriek, en het volgende bij een achtbaanbouwer.

Vragen? Bel Pien!

Neem contact op met Pien als je vragen hebt over Van Doren Engineers, een van onze vacatures, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

anders denken, gewoon doen