Skip to content

Werken in

Boekel

Projecten vanuit Boekel

Vervangen sorteerinstallatie - Van Asseldonk Champignons

De champignons in je maaltijdsalade, op je diepvriespizza, in je vegaburger of in je soep uit de supermarkt: er is een grote kans dat ze afkomstig zijn van Van Asseldonk Champignons. Het Boekelse familiebedrijf teelt, oogst en levert wekelijks vele champignons aan de verwerkende industrie. Dat gebeurt allemaal machinaal. Op de locatie Mutshoek vervingen we samen met machinebouwer GEGE de afgeschreven sorteerinstallatie door een gloednieuw exemplaar.

van doren engineers boekel

Hardware engineering en bekabeling van twee traversewagens - MBI

Vijfhonderd betonstenen per minuut. De productie bij MBI in Veghel liegt er niet om. In het proces is een belangrijke rol weggelegd voor traversewagens, die de stenen volledig geautomatiseerd naar en van de klimaatkamers transporteren. Wagens van maar liefst 17.000 kilo per stuk, die zich tot op 2 mm nauwkeurig laten positioneren. In 2020 schafte MBI nog twee nieuwe traversewagens aan. Van Doren Engineers verzorgde opnieuw de hardware engineering, veldbekabeling en de machinebekabeling.

Hoe ver moet ik reizen?

Adres De Vlonder 3 5427 DB Boekel

Onze klanten

Wij zetten onze kennis en ervaring met name in voor productiebedrijven en machinebouwers, in Nederland én daarbuiten. Wij richten ons niet op één marktsegment binnen de industrie. Jij werkt het ene project voor een bierbrouwerij of medicijnenfabriek, en het volgende bij een achtbaanbouwer.

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.