Boekel | Werken bij Van Doren Engineers
Overslaan naar content

Vind jouw baan in Boekel

Openstaande vacatures

Filters

18 vacatures

Projecten vanuit Boekel

Vervangen sorteerinstallatie - Van Asseldonk Champignons

De champignons in je maaltijdsalade, op je diepvriespizza, in je vegaburger of in je soep uit de supermarkt: er is een grote kans dat ze afkomstig zijn van Van Asseldonk Champignons. Het Boekelse familiebedrijf teelt, oogst en levert wekelijks vele champignons aan de verwerkende industrie. Dat gebeurt allemaal machinaal. Op de locatie Mutshoek vervingen we samen met machinebouwer GEGE de afgeschreven sorteerinstallatie door een gloednieuw exemplaar.

Lees meer over dit project

van doren engineers boekel

Hardware engineering en bekabeling van twee traversewagens - MBI

Vijfhonderd betonstenen per minuut. De productie bij MBI in Veghel liegt er niet om. In het proces is een belangrijke rol weggelegd voor traversewagens, die de stenen volledig geautomatiseerd naar en van de klimaatkamers transporteren. Wagens van maar liefst 17.000 kilo per stuk, die zich tot op 2 mm nauwkeurig laten positioneren. In 2020 schafte MBI nog twee nieuwe traversewagens aan. Van Doren Engineers verzorgde opnieuw de hardware engineering, veldbekabeling en de machinebekabeling.

Lees meer over dit project

Bereken de reisafstand naar Boekel

Heb je een vraag over werken in Boekel?

Stuur ons een WhatsAppje! We reageren op werkdagen binnen 24 uur.

Onze klanten

Wij zetten onze kennis en ervaring met name in voor productiebedrijven en machinebouwers, in Nederland én daarbuiten. Wij richten ons niet op één marktsegment binnen de industrie. Jij werkt het ene project voor een bierbrouwerij of medicijnenfabriek, en het volgende bij een achtbaanbouwer.

Vragen? Bel Pien!

Neem contact op met Pien als je vragen hebt over Van Doren Engineers, een van onze vacatures, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

anders denken, gewoon doen