Skip to content

Teamleider Engineering (Veenendaal)

Management & teamleiding

Functieomschrijving

Mooie klanten en uitdagende projecten. Duim Techniek draait op volle toeren. Wij zijn op zoek naar een Teamleider Engineering die met een gedreven en kundig team succesvol projecten tot een goed einde kan brengen. Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor de (financiële) resultaten van jouw team. Je doet acquisitie en bezoekt klanten en prospects. Intussen vaar je ook op personeelsgebied een bestendige koers. Op een prettige manier weet jij het maximale uit onze medewerkers te halen.


Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor de technische en organisatorische coördinatie en aansturing van de afdeling engineering.
 • Je communiceert met alle projectleiders en ziet erop toe dat de juiste collega op de juiste projecten wordt ingezet.
 • Je ontlast enerzijds de projectleiders en anderzijds ben je inhoudelijk sparring partner voor de engineers.
 • Je zorgt voor structuur en voert verregaande standaardisatie door en brengt daarmee de afdeling naar een hoger niveau.
 • Je krijgt de mogelijkheid om de spreekwoordelijke kar te trekken en daadwerkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor jouw deel van werk.

Vereisten

Dit verwachten we van jou

Misschien ben je een techneut met leidinggevende kwaliteiten die toe is aan een volgende stap. Of een ervaren manager met een technische achtergrond. Een hard profiel is er niet, wij stellen competenties boven kennis en ervaring. Wel moet het volgende op jou van toepassing zijn:

 • HBO werk-/denkniveau
 • Leidinggevende kwaliteiten
 • Ondernemend, initiatiefrijk, positief en bevlogen.
 • Commercieel, ambitieus en resultaatgericht.
 • Aanpakkersmentaliteit: je steekt graag de handen uit de mouwen.
 • Technisch onderlegd en bij voorkeur kennis van elektrotechniek of industriële
 • automatisering.

Wat wij te bieden hebben:
Een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, binnen een groeiend en ambitieus familiebedrijf. En niet te vergeten: volop ruimte om te ondernemen. Er liggen mooie kansen en het is aan jou om te bepalen hoe jij die pakt. Jouw creativiteit en ideeën waarderen wij.


Over het team
Duim techniek is een bekende naam binnen de recyclingbranche. Naast goede service en onderhoud weten onze klanten ons ook te vinden voor ontwerp en realisatie. We richten ons op bedrijven die puin verwerken, maar ook op metaalshredders en papier- en plastic verwerkende bedrijven. Ons onderscheidend vermogen is dat we voorop lopen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek en besturingstechniek in onze niche markt. In jouw team werken zo’n 15 collega’s aan de meest uiteenlopende projecten

Laat weten waarom jij degene bent die wij zoeken en reageer via onderstaande knop. Nog vragen? Neem dan contact op met Bas Mol via bas.mol@duimtechniek.nl of 06-10041353.


Noot voor bureaus: aan het ongevraagd presenteren van cv’s kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleen

Details

Management & teamleiding

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Management & teamleiding

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.