Skip to content

Systeembeheerder (Boekel)

ICT

Functieomschrijving


Jij zorgt als systeembeheerder bij Van Doren Engineers er samen met het IT team voor dat alle applicaties voor onze locaties feilloos functioneren. Je bent diegene die de IT omgeving stabiel en veilig houdt, en de organisatie begeleidt in het implementeren van nieuwe technologieën. Als systeembeheerder ben je zeker ook bekend met Microsoft 365 en Microsoft Azure. Hoewel het IT team gevestigd is in Boekel werk jij voor al onze 12 locaties, waarvan één in het buitenland. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder en reageer op deze vacature.


Een greep uit jouw taken als systeembeheerder:

Jouw streven is om onze IT omgeving zo te organiseren dat onze collega’s prettig en snel kunnen werken, zonder security uit het oog te verliezen. Technieken waar je in aanraking mee gaat komen varieert van VPN verbindingen tussen de vestingen tot het verder uitbouwen van Azure Virtual Desktop in de cloud. Hoewel Van Doren Engineers al 67 jaar bestaat, staan we aan de vooravond van ingrijpende IT verander trajecten. Dit betekent dat je dagen niet alleen gevuld worden met het bekende, maar ook nieuwe uitdagingen in de vorm van projecten.


Je hebt ervaring met systeembeheer en zeker ook bekend met Microsoft Azure, maar bent ook een goede gesprekspartner. Of je nu met een software-engineer of directielid aan tafel zit, jij maakt weloverwogen keuzes. Jouw communicatie skills zijn prima en je staat stevig in je schoenen. In deze functie is er volop ruimte voor eigen initiatief en heb je veel verantwoordelijkheid. Jouw werkzaamheden zijn divers en soms redelijk ad hoc, maar je behoudt het overzicht en kunt prioriteiten stellen.

Vereisten

Als systeembeheerder ben/heb jij:

  • Nuchter, hands-on en zelfstandig
  • Organisatorisch en coördinerend sterk
  • Mondig, je staat je mannetje en bent niet bang om tegengas te geven
  • Gedetailleerd, gestructureerd en consequent werk jij aan je taken
  • HBO-niveau
  • Kennis van Microsoft Azure, liefst certificering AZ-104 behaald
  • Kennis van Microsoft 365 is een pre
  • Beheersing van de Engelse taal


Dit hebben wij te bieden

Een zelfstandige functie als systeembeheerder met veel verantwoordelijkheid, binnen een groeiend en ambitieus familiebedrijf. Daarbij kun je rekenen op een goed salaris, een uitstekende pensioenregeling en - bij goed functioneren - na een jaar een vast contract. En minstens zo belangrijk: volop kansen om je te ontwikkelen. Zo krijg je een eigen persoonlijk opleidingsbudget en kun je deelnemen aan opleidingen en trainingen binnen onze Van Doren Academy.


Hier kom je te werken

Het IT team zit gevestigd in Boekel, maar werkt voor al onze vestigingen. Verdeeld over onze twaalf vestigingen werken zo’n zeshonderd mensen. Het is een jonge, hechte en gedreven groep die aan uiteenlopende projecten werkt in elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT. Teambuilding vinden we belangrijk. Zo organiseert de personeelsvereniging regelmatig leuke uitjes en gaan we dit jaar onder meer karten, mountainbiken en een dagje (met de gezinnen) naar Toverland. En dan hebben we het nog niet eens over de vakinhoudelijke uitdagingen die we samen aangaan. Zo ontmoeten we elkaar bij trainingen binnen onze eigen Van Doren Academy, kennisevents en hackathons.

Interesse?
Laat weten waarom jij de systeembeheerder bent die wij zoeken en reageer op deze vacature via onderstaande knop. Nog vragen? Neem dan contact op met Annemiek Griffioen via werken@vandoren.nl of 06-82056293.

Details

ICT

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

ICT

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.