Skip to content

Praktijkopleider Elektrotechniek

Nederland, Noord-Brabant, BoekelBBL

Functieomschrijving

De voldoening van jouw werk haal je uit het begeleiden van onze leerlingen en het maximaliseren van het leerresultaat. Zowel op technisch als persoonlijk gebied. Kennis meegeven en zorgen dat leerlingen zaken onder de knie krijgen. Maar ook zorgen dat ze zich ontwikkelen als mens. Soft skills zijn hierbij van groot belang. Het opleiden, trainen en coachen doe jij niet alleen. Je werkt nauw samen met docenten en werkplekbegeleiders van ons bedrijf op locatie bij de klant. Samen ontwikkel je vakmensen en representatief talent voor onze organisatie en de branche.


Verantwoordelijkheid, eigenaarschap en vertrouwen vinden wij belangrijk. Dit geldt uiteraard ook voor jouw rol als praktijkopleider. Er is veel tijd voor zaken die aandacht verdienen en minder aandacht voor zaken die de leerlingen al goed onder de knie hebben. We geven daarmee niet standaard klassikaal les, maar kijken vooral naar het individu.


In de afgelopen jaren heeft Van Doren Engineers de handen ineengeslagen met Duim Techniek en Lente Systeemintegratie. Gezamenlijk bieden wij mensen met een passie voor techniek mooi en uitdagend werk. We richten ons hierbij specifiek op het opleiden van vakmensen via onze eigen academie. Een werkende talent-ontwikkelings-machine waarin we jaarlijks gezamenlijk tussen de 50 en 60 leerlingen opleiden en begeleiden.


Al jaren hebben onze bedrijven nauw contact met verschillende ROC’s en bieden we leerlingen werk-en stageplekken. Om (nieuwe) collega’s op te leiden halen wij alles uit de kast. Zo kunnen leerlingen binnen Van Lente Systeemintegratie in Nieuwleusen zowel praktijk als theorie volgen en zo een volledig ROC diploma behalen (youtube video). Ook bouwen we, samen met leerkrachten, voor en door de leerlingen, practicumborden en schakelkasten met pneumatiek oefeningen, bedrading-, storing- en programmeeropdrachten. Deze en andere mooie initiatieven die bijdragen aan talentontwikkeling mag jij binnen Van Doren Engineers ontplooien.Dit kun je van ons verwachten

  • Een goed salaris met veel secundaire voorwaarden, waarbij flexibele werktijden door onze mensen het best gewaardeerd worden.
  • Een goed pensioen wat je opbouwt bij een stabiele werkgever.
  • Werken binnen een bedrijf met professionals die er allemaal 100% voor gaan! Een goede werksfeer, veel voor elkaar over hebben, saamhorigheid en klantgericht werken.
  • Veel vrijheid binnen je functie om het werk op jouw manier te doen en veel ruimte om te groeien binnen de organisatie.
  • Voor zakelijk gebruik is er op locatie een auto beschikbaar.

Vereisten

  • Je hebt talent nodig in het omgaan met mensen, en het goed kunnen inschatten van diverse persoonlijkheden.
  • Een open en enthousiasmerende communicatiestijl en de bevlogenheid om mensen warm te krijgen voor het werk en het vak.
  • Veel energie. Dit zien wij als gedrevenheid voor het leven, een grote drive voor het ontwikkelen van anderen, maar zeker ook een passie voor elektrotechniek.
  • Vastberadenheid en een stevig geloof in het goede van de mens, de wil het beste uit mensen naar boven te halen en het vertrouwen om mensen hiervoor kansen te bieden.
  • Stevige schoenen. Staan voor je leerlingen en je academie binnen een lerende organisatie en branche is best uitdagend. Vakcollega’s meekrijgen in het belang van zelf investeren in opleiden is niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt.


Interesse?

Laat weten waarom jij degene bent die wij zoeken en reageer via onderstaande knop. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Annemiek Griffioen via werken@vandoren.nl of 06-82056293. We leggen je graag uit wat deze baan zo mooi maakt en beantwoorden graag je vragen.


Noot voor bureaus: Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus. Kortom: We hebben geen hulp nodig bij het werven van deze vacature.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer info? Bel Annemiek! ➞

☎ 06 - 82 05 62 93

werken@vandoren.nl