Skip to content

Omscholing elektrotechniek (meerdere locaties)

BBL

Functieomschrijving

Het omscholen naar een carrière in de techniek? Een slimme zet, want daar ligt de toekomst! Afhankelijk van jouw vooropleiding gaan we bekijken welk traject het beste bij je past. Een toekomst bij Van Doren Engineers. Wedden dat jij je meteen thuis voelt bij ons?


Werken en leren combineren, waarbij je via boeiende projecten kennismaakt met elektrotechniek en industriële automatisering. Aan de slag voor mooie klanten. Goede begeleiding door ervaren collega’s. Dat is de kern van jouw omscholingstraject tot elektromonteur. En daarna? Dan ben je verzekerd van een baan. Want wij zitten te springen om mensen zoals jij! 


Leer het vak in de praktijk!
Bij Van Doren Engineers maken we machines en productieprocessen slimmer. We hebben jouw hulp nodig! Je gaat vier dagen per week aan de slag met afwisselende projecten, bijvoorbeeld in de werkplaats of bij klanten op locatie. Op de vijfde dag volg je op onze kosten een opleiding tot eerste monteur/technicus elektrotechnische industriële installaties en systemen in Eindhoven.

Het is een uitdagende kans om praktijkervaring op te doen en nieuwe vaardigheden te leren. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis direct toe te passen en ervaring op te doen in de elektrotechniek. Bovendien kun je je opleiding afmaken terwijl je werkt.


Dit kun je van ons verwachten:

  • Een volledig betaalde opleiding en een mooi salaris;
  • Vakken volgen met jouw collega's in een vaste, kleine klas;
  • Persoonlijke begeleiding door een directe collega (buddy), de praktijkopleider en een vaste docent. Om ervoor te zorgen dat je nieuwe dingen leert en jezelf blijft ontwikkelen;
  • Meedraaien in gave projecten bij én voor de grootste machinebouwers en productiebedrijven;
  • De kans om van A tot Z het vak te leren van ervaren collega’s;
  • Een laptop;
  • Volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, óók na het omscholings-traject. Samen met jou stippelen we jouw pad binnen Van Doren Engineers uit.

Vereisten

Dit ben jij:

Wij vinden het allerbelangrijkst dat je gemotiveerd en leergierig bent. Dat staat bij ons voorop. Daarnaast heb je:

  • Minimaal een vmbo diploma of hoger.
  • Technisch inzicht.


Hier kom je te werken

Van Doren Engineers is een familiebedrijf, gebouwd op ondernemingszin, wilskracht en werklust, met inmiddels 650 collega's. De deuren staan voor iedereen open en er wordt naar elkaar geluisterd. Naast de vaste vrijdagmiddagborrel organiseert de personeelsvereniging regelmatig leuke uitjes. Denk aan karten, een mountainbike tour, pub quizzen en supergezellige BBQ's. Daarnaast kun je ook allerlei trainingen volgen via onze eigen Van Doren Academy en deelnemen aan kennisevents.Interesse?

Laat weten waarom jij degene bent die wij zoeken en reageer via onderstaande knop.

Nog vragen? Neem dan contact op met Annemiek Griffioen via werken@vandoren.nl of 06-82056293.

Details

BBL

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

BBL

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.