Skip to content

Leerling Elektromonteur BBL (Veenendaal)

BBL

Functieomschrijving


Werken en leren combineren, waarbij je via boeiende projecten kennismaakt met elektrotechniek en industriële automatisering. Aan de slag voor mooie klanten. Goede begeleiding door ervaren collega’s. Dat is de kern van jouw BBL-traject, dat drie of vier jaar duurt. En daarna? Dan ben je verzekerd van een baan. Want wij zitten te springen om mensen zoals jij! Het maakt ons niet uit of je een starter bent of juist iemand met een rugzak vol ervaring in een andere sector. We vinden het vooral belangrijk dat je gemotiveerd bent.


Leer het vak in de praktijk!

Bij Duim techniek (onderdeel van Van Doren Engineers) zijn automatisering van recyclingbedrijven en het aanleggen van industriële besturingstechniek onze hoofdactiviteiten. En daar kunnen we jou heel goed bij gebruiken! Vanuit jouw standplaats Veenendaal ga je vier dagen aan de slag met uitdagende en afwisselende projecten. Dit kan op onze paneelbouw afdeling zijn, maar ook in de buitenmontage, bij onze klanten. En de vijfde dag? Dan volg je op onze kosten de MBO 2-, 3- of 4-opleiding eerste monteur/technicus elektrotechnische industriële installaties en systemen.

Dit zijn de voordelen van jouw BBL-traject

  • Een volledig betaalde BBL-opleiding en een mooi salaris.
  • Persoonlijke begeleiding door een directe collega (buddy), de praktijkopleider en een vaste docent. Om ervoor te zorgen dat je nieuwe dingen leert en jezelf blijft ontwikkelen.
  • De garantie op een baan: na je opleiding ga je bij ons aan de slag.
  • Volwaardig meedraaien in gave projecten.
  • De kans om van A tot Z het vak te leren van ervaren collega’s.
  • Een laptop.
  • Volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, óók na het BBL-traject. Samen met jou stippelen we jouw pad binnen Duim techniek uit.

Vereisten

Wij vinden het allerbelangrijkst dat je gemotiveerd en leergierig bent. Dat staat bij ons voorop. Daarnaast heb je:

  • Minimaal een vmbo diploma of hoger.
  • Technisch inzicht.


Ga voor dit BBL-traject bij Duim techniek

Lijkt dit BBL-traject je wel wat? Laat je gegevens dan achter via onderstaande button. Heb je vooraf nog vragen? Neem dan contact op met Bas Mol via bas.mol@duimtechniek.nl of 06-10041353.

Details

BBL

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

BBL

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.