Skip to content

Hardware Engineer (Breda)

Hardware engineering

Functieomschrijving

Als Hardware Engineer breng jij de ideeën van onze klanten tot leven. Het antwoord op uitdagende klantvragen begint namelijk bij jou. Daarbij krijg je de ruimte en de vrijheid om op jouw manier naar het beste resultaat toe te werken. Neem jij graag je verantwoordelijkheid? En durf jij net even anders te denken om de klant positief te verrassen? Dan zoeken wij jou.


Van nieuwbouw tot ombouw, en van waterzuiveringen tot procesinstallaties: als hardware engineer werk je aan allerlei projecten. Het zelfstandig engineeren van besturingspanelen, dat is de kern van jouw werk. Voor de industrie maar zeker ook voor machinebouwers. Je werkzaamheden bestaan uit:


 • Het maken van elektrotechnische en P&ID-schema’s;
 • Het verzorgen van kabelberekeningen;
 • Het opstellen van I/O-lijsten;
 • Het selecteren van technische materialen
 • Het begeleiden van de detailengineering
 • Het realiseren van de tekeningen voor de werkplaats


Je werkt vooral met EPLAN, maar ook met INTELEC, SISTEMA en Typical Manager. Natuurlijk zit je ook regelmatig met collega’s en de opdrachtgever om tafel en fungeer je als vraagbaak voor de montage.

Vereisten

Dit verwachten we van jou

 • Creativiteit, accuratesse en oplossingsgerichtheid
 • Een mbo+- of hbo-diploma elektrotechniek
 • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie (electrical engineer, E-plan engineer)
 • Ervaring met EPLAN (EPLAN Pro Panel is een pre) en bij voorkeur ook met Typical Manager
 • Kennis van industriële hardware en installaties


Hier kom je te werken

Op onze locatie in Breda werken zo’n 25 mensen. Je werkt hier in een hecht team aan de meest uiteenlopende projecten. Teambuilding vinden we belangrijk. Zo sluiten we de week af met een biertje en wordt er in de pauzes fanatiek gebruik gemaakt van de pooltafel. Daarnaast organiseert de personeelsvereniging regelmatig leuke uitjes.


Bovendien dagen we je graag vakinhoudelijk uit. Je kunt allerlei trainingen volgen via onze eigen Van Doren Academy en deelnemen aan kennisevents. Daarnaast krijg je bij een vast dienstverband een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget.


Interesse?

Wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure?

Neem dan contact op met Annemiek Griffioen via werken@vandoren.nl of 06-82056293.Noot voor bureaus: aan het ongevraagd presenteren van cv’s kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend.

Details

Hardware engineering

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Hardware engineering

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.