Skip to content

Full-stack Developer (Veghel)

Veghel, Noord-BrabantProductie-ICT (MES)

Functieomschrijving


Tonnen aardappels verwerken, kilometers piepschuim produceren of hectoliters bier brouwen – onze systemen sturen en optimaliseren zulke processen. Wil je als full-stack developer meewerken aan de software die dit mogelijk maakt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zoeken versterking voor ons team in Veghel, dat zich bezighoudt met oplossingen die de brug vormen tussen kantoorapplicaties en besturingssystemen op de werkvloer.

Samen met de klant optimaliseren we hun productieprocessen. Onze software biedt een breed scala aan oplossingen. Zo geeft het inzicht in het productieproces, genereert zo efficiënt mogelijke planningen en zorgt voor het instellen en aansturen van volledige productielijnen.


Waar anderen stoppen, gaan wij door. Wij leveren meerwaarde door onze software naadloos aan te sluiten op machines. Dit doen we vaak samen met collega-engineers uit andere teams binnen Van Doren Engineers. We schrijven niet alleen data naar machines, we verzamelen ook belangrijke data. Door verschillende datastromen bij elkaar te brengen creëren we waardevolle inzichten voor onze klanten.


Als full-stack developer ga je bij ons projectmatig aan de slag met de vernieuwing van onze applicaties en implementaties bij klanten, alsook het ontwikkelen van nieuwe applicaties. Hierbij maken we gebruik van een combinatie van on-premise systemen en cloud oplossingen. Je gaat werken met de Microsoft stack: .NET, TypeScript (React.js), en SQL (Server).


Jouw taken en verantwoordelijkheden

 • Ontwerpen en ontwikkelen van full-stack software-oplossingen in het .NET domein
 • Leveren van input voor en meebepalen over de architectuur van onze oplossingen
 • Samenwerken met ons multidisciplinaire team om klantvragen op te lossen
 • Overleggen met klanten over de functionele wensen en de technische haalbaarheid van de wensen
 • Proactief meedenken over innovatie- en ontwikkelkansen

Vereisten

Jouw profiel

 • Minimaal HBO-niveau met een goed ontwikkeld analytisch en abstract denkvermogen
 • Minimaal 3 jaar professionele werkervaring als (full-stack) developer
 • Kennis en ervaring in C#/.NET
 • Kennis en ervaring in JavaScript/TypeScript/React
 • Kennis en ervaring met SQL
 • Kennis van (event-driven) microservices en message queues (MQTT / Azure Service Bus) is een pré
 • Kennis van het inzetten van oplossingen op Azure is een pré

Wie zijn wij?
Ons team is een gezellige, hechte, jonge club van ongeveer 14 collega’s. In ons team is de input van iedereen belangrijk en gaan we gezamenlijk voor het succes van onze projecten en het team. Samen organiseren we regelmatig bedrijfsuitjes, variërend van pubquizen tot VR-games en van motorcrossen tot karten. Je krijgt veel vrijheid, bijvoorbeeld in werktijden en thuiswerken.


Wij bieden
Een jaarcontract met de intentie tot een vaste aanstelling. Flexibele werktijden, met de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken. Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden met een nadrukkelijke focus op persoonlijke ontwikkeling, welke onder andere gevormd wordt middels een persoonlijk opleidingsbudget.

Interesse?
Laat weten waarom jij degene bent die wij zoeken en reageer via onderstaande knop. Nog vragen? Neem dan contact op met Annemiek Griffioen via werken@vandoren.nl of 06-82056293.

Noot voor bureaus: aan het ongevraagd presenteren van cv’s kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend.

Details

De Amert 706, Veghel, Noord-Brabant, Nederland
Productie-ICT (MES)

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

De Amert 706, Veghel, Noord-Brabant, Nederland
Productie-ICT (MES)

Vragen? Neem contact op met Annemiek!

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.