Skip to content

Elektromonteur (Heteren)

Buitenmontage

Functieomschrijving

Bij Van Doren Engineers werk je als elektromonteur, ook wel buitenmonteur, in een fijn team aan gave projecten bij de grootste machinebouwers en productiebedrijven. Van de installatie van een nieuwe productielijn bij een bedrijf dat verschillende soorten fruit verwerkt tot sap, tot het aanpassen van besturingen van bestaande machineparken bij een grote beton leverancier. Het team in Heteren is een klein, hecht team van ongeveer 15-20 collega's. Je werkt nauw samen met software engineers, andere elektromonteurs en leerlingen op locatie van onze klanten.


Werken als elektromonteur bij Van Doren Engineers

Als elektromonteur is geen dag hetzelfde. Jij krijgt een kijkje in de keuken bij allerlei bedrijven. Soms ben je samen met één collega enkele weken bij een organisatie aan het werk om een machinelijn te optimaliseren. Maar het kan ook zijn dat je met een team van vijf mensen driekwart jaar bij een klant aan de slag gaat. Bij de klanten die wij bedienen rondom Heteren hebben we doorgaans middelgrote projecten. Je zult dus nooit voor een hele lange tijd op een en dezelfde plek werken. Dus: een afwisselende job? Reken maar!


Dit krijg je van ons

  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en ervaring.
  • Fijne collega’s met wie je bijna maandelijks een borrel óf gaaf uitje hebt, zoals zweefvliegen, karten en paintballen.
  • Een ruim opleidingsbudget en doorgroeimogelijkheden. Als jij jezelf graag verder wilt ontwikkelen, bijvoorbeeld tot hoofdmonteur waarbij je andere elektromonteurs aanstuurt en het project op locatie coördineert. Dan krijg je bij ons alle kansen.
  • Maandelijks open trainingen via de Van Doren Academy over technische en algemene thema’s. Van een avond over frequentieregelaars tot een workshop over Excel.

Vereisten

Machines en productieprocessen intelligenter maken: dat is jouw uitdaging.  Daarnaast ben jij als elektromonteur ons visitekaartje bij de klanten.


Als elektromonteur heb jij:

  • Minimaal een mbo 2-diploma in de richting van elektrotechniek, installatietechniek, utiliteitstechniek, industriële automatisering of een vergelijkbare richting;
  • Bij voorkeur kennis van industriële automatisering in de (proces)industrie.


Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar wil je graag de kneepjes van het vak elektrotechniek leren? Ook dan nodigen we je uit te reageren. Je kunt in onze eigen Van Doren Bedrijfsschool ook een BBL traject volgen en al werkend opgeleid worden tot volwaardig elektromonteur. Kortom: wacht niet langer en reageer op deze vacature! Wij hebben doorgaans op al onze locaties ruimte voor elektromonteurs. Check alle openstaande vacatures in de buitenmontage.


Word jij onze nieuwe elektromonteur?

Reageren op deze vacature kan heel makkelijk via de sollicitatiebutton op deze pagina. Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we snel een gesprek.


Vragen?

Wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure?  Neem dan contact op met Annemiek Griffioen via werken@vandoren.nl of 06-82056293.


* Noot voor bureaus: aan het ongevraagd presenteren van cv’s kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend.

Details

Buitenmontage

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Buitenmontage

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.