Skip to content

Elektromonteur (Boekel)

Buitenmontage

Functieomschrijving

De installatie van een nieuwe productielijn bij een bierbrouwerij. De verbetering van een besturingssysteem bij een fabrikant die achtbanen realiseert. Bij Van Doren Engineers werk je als elektromonteur in een fijn team aan gave projecten bij de grootste machinebouwers en productiebedrijven. Dankzij jou kunnen onze klanten rekenen op goed werkende installaties.


Dit ga je doen

Aan de slag op een vaste locatie? Integendeel: jij krijgt een kijkje in de keuken bij allerlei bedrijven. Soms ben je samen met één collega enkele weken bij een organisatie aan het werk om een machinelijn te optimaliseren. Maar het kan ook zijn dat je met een team van vijf mensen driekwart jaar bij een klant aan de slag gaat. Bijvoorbeeld als we de complete besturing van een procesinstallatie in een nieuwe fabriek voor onze rekening nemen. Een afwisselende job? Reken maar!


Wil je graag doorgroeien, bijvoorbeeld tot hoofdmonteur waarbij je andere elektromonteurs aanstuurt en het project op locatie coördineert? Dan krijg je daarvoor alle kansen. Alvast kennismaken met een collega? Ontmoet monteur Jordi.


Dit krijg je van ons

  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en ervaring.
  • Fijne collega’s met wie je bijna maandelijks een borrel óf gaaf uitje hebt, zoals zweefvliegen, karten en paintballen.
  • Een ruim opleidingsbudget en doorgroeimogelijkheden. Als jij jezelf graag verder wilt ontwikkelen, krijg je bij ons alle kansen.
  • Maandelijks open trainingen via de Van Doren Academy over technische en algemene thema’s. Van een avond over frequentieregelaars tot een workshop over Excel.


Vereisten

Dit ben jij

Machines en productieprocessen intelligenter maken: dat is jouw uitdaging.  Daarnaast ben jij als elektromonteur ons visitekaartje bij de klanten.


Verder heb je:

  • minimaal een mbo 2-diploma in de richting van elektrotechniek, installatietechniek, utiliteitstechniek, industriële automatisering of een vergelijkbare richting;
  • bij voorkeur kennis van industriële automatisering in de (proces)industrie.


Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar wil je graag de kneepjes van het vak elektrotechniek leren? Ook dan nodigen we je uit te reageren.


Word jij onze nieuwe collega?

Reageren kan heel makkelijk via de sollicitatiebutton op deze pagina. Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we snel een gesprek.


Vragen?

Wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? 

Neem dan contact op met Annemiek Griffioen via werken@vandoren.nl of 06-82056293.

Details

Buitenmontage

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Buitenmontage

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.