Skip to content

Projectleider Industriële Automatisering (Boekel)

Projectenbureau


Ben jij die ervaren projectleider of een werkvoorbereider met ambitie? Als projectleider bij Van Doren Engineers weet jij het verschil te maken. Niet alleen aan de onderhandelingstafel, maar ook wat betreft het bepalen van de projectscope en het bewaken van de projectvoortgang. Jij kunt als geen ander de balans hiertussen bewaren.

Een greep uit je taken:

  • Het volledig voorbereiden van projecten, van advisering tot en met engineering en realisatie;
  • Het aansturen/begeleiden van een enthousiaste groep projectmedewerkers, zowel in soft- en hardware-engineering als montage;
  • Het maken van de bij een project behorende nacalculaties;
  • Afstemming van activiteiten binnen meerdere projecten tegelijkertijd.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een elektrotechnische opleiding afgerond en beschikt over een aantal jaar relevante werkervaring.
  • Je bent een volwaardig gesprekspartner voor opdrachtgevers. Tevens ben je in staat de behoefte van de opdrachtgever te analyseren en hierop in te spelen.
  • Naast een flinke portie kennis van elektrotechniek, beschik je over goed ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je bent uitstekend in staat het overzicht te bewaren, je flexibel op te stellen en de gewenste eindresultaten voor ogen te houden.


Hier kom je te werken

Op onze locatie in Boekel werken zo’n 80 mensen. Technici die van aanpakken weten en opdrachten net even anders aanvliegen. Investeren in onze medewerkers vinden we erg belangrijk. Om die reden krijg je bij een vaste aanstelling een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget.


Interesse?

Laat weten waarom jij degene bent die wij zoeken en reageer via onderstaande knop.

Nog vragen? Neem dan contact op met Annemiek Griffioen via werken@vandoren.nl of 06-82056293.


of

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.