Skip to content

Elektromonteur (Boekel)

Buitenmontage

De installatie van een nieuwe productielijn bij een bierbrouwerij. Of de verbetering van een besturingssysteem bijĀ een fabrikant die achtbanen realiseert. Bij Van Doren Engineers in BoekelĀ werk je als elektromonteur in een fijn team aan gave projecten bij de grootste machinebouwers en productiebedrijven. Dankzij jou kunnen onze klanten rekenen op goed werkende installaties. Hoewel jouw standplaats BoekelĀ is, rijd je vaak rechtstreeks vanuit huis naar de klantlocaties, die zich veelalĀ in een straal vanĀ 40km rond Boekel bevinden.


Jouw uitdaging

Jij krijgt een kijkje in de keuken bij allerlei bedrijven. Soms ben je samen met Ć©Ć©n collega enkele weken bij een organisatie aan het werk om een machinelijn te optimaliseren. Maar het kan ook zijn dat je met een team van vijf mensen driekwart jaar bij een klant aan de slag gaat metĀ de complete besturing van een procesinstallatie in een nieuwe fabriek.Ā Afhankelijk van je ervaring doe je dit onder begeleiding van collega's Ć³f voer je zelfstandig kleine, middelgrote of grote projecten uit.Ā Op projecten houd jij je onder andere bezig met:

 • Installeren, bekabelen en aansluiten vanĀ elektrotechnische installaties;
 • Overleggen metĀ opdrachtgevers,Ā projectleiders en/of engineers;
 • Bestellen van materialen en het bewaken van juiste en tijdige levering;
 • Aansturen van collega's en BBL-ers.


Benieuwd naar jouw standplaats? Bekijk locatie Boekel.


Voor wat hoort wat

Wij snappen dat jij niet alleen voor de geweldige werksfeer ā€˜s ochtends je bed uitkomt. Daarom krijg jij van ons ook:

 • Een mooi salaris, zorgvuldig afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen en de mogelijkheid deze te verkopen voor meer salaris;
 • Alles om jouw werk goed uit te kunnen voeren zoals het nieuwste gereedschap, bedrijfskleding, een telefoon en (afhankelijk van je functie) een laptop en bedrijfsauto;
 • De mogelijkheid om een (elektrische) fiets te leasen via Lease a Bike;
 • Ruimte om te groeien met eenĀ ruim opleidingsbudget en doorgroeimogelijkheden;
 • Maandelijks gratis trainingen via onze eigen Van Doren Academy. Van een avond over frequentieregelaars tot een workshop over Excel;
 • Uitermate gezellige vrijdagmiddagborrels, bbqā€™s, en bijna maandelijkse team-uitjes zoals zweefvliegen, karten of paintballen.

Dit ben jij

Machines en productieprocessen intelligenter maken: dat is jouw uitdaging. Verder heb je bij voorkeur:

 • Een (elektro)technische mbo-opleiding;
 • Kennis van en/of ervaring in industriĆ«le automatisering in de machinebouw-, proces- of productie-industrie.

Voldoe je niet aan de functie-eisen, maar wil je graag de kneepjes van het vak leren? Wij bieden ook verschillende (versnelde) leer-werk trajecten aan!


Kennismaken?

Interesse? Top! We maken graag kennis met je. Je kunt makkelijk reageren via onderstaande knop. AnnemiekĀ neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op. Nog vragen? Twijfels? Bel, mail of app dan met AnnemiekĀ via werken@vandoren.nl of 06-82056293.

of

Bezoek onze open avond!

Benieuwd of het gras groener is bij Van Doren Engineers? Kom een kijkje nemen achter de schermen. Maak kennis met onze teams, klanten en fijne werksfeer. Vrijblijvend, zonder verplichting!

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.